Nieuw: online uw verkeerskennis opfrissen

In de afgelopen 15 jaar is 40% van de verkeersregels veranderd

Het is voor iedere automobilist belangrijk om veranderingen in de verkeersregels bij te houden. Veel weggebruikers hebben lang geleden hun rijbewijs gehaald, maar hebben zich sindsdien nauwelijks meer verdiept in de veranderde verkeersregels. En dat terwijl in de afgelopen 15 jaar maar liefst 40% van de verkeersregels gewijzigd is. Voor Veilig Verkeer Nederland genoeg reden om een online verkeerstest te ontwikkelen.


Met de eenvoudige online test op vvn.nl/opfriscursus ontdekt u snel hoe uw verkeerskennis er voor staat. Na de online test kunt u er voor kiezen om een VVN Opfriscursus te volgen bij u in de buurt. Veilig Verkeer Nederland organiseert deze opfriscursussen in het hele land.


"Deze opfriscursussen blijken te voorzien in een behoefte", aldus VVN-voorzitter Liesbeth Spies. "Uit onderzoek binnen ons VVN Panel weten we dat mensen open staan om op een laagdrempelige wijze online hun verkeerskennis op te frissen." De VVN Opfriscursus is mede mogelijk gemaakt door Uitgeverij Verjo, Plus Media en Allsecur.