vijfde editie van de Landelijke Veiligheidsdag in Almere

Op zaterdag 26 mei tussen 10.00 en 17.00 uur vindt de vijfde editie van de Landelijke Veiligheidsdag in Almere plaats. Een lustrum dus! Politie, brandweer, defensie, GGD, Marine, ANWB, VVN, Rijkswaterstaat, Rode Kruis, Veiligheidsmuseum PIT en Reddingsbrigade Nederland laten ook op deze vijfde editie van de Landelijke Veiligheidsdag aan het publiek zien hoe zij onderling samenwerken en wat het werk van de Nederlandse hulpdiensten inhoudt. De pleinen in het centrum van Almere krijgen elk een eigen subthema passend bij het hoofdthema van dit jaar: Veiligheid in en om het huis. Wil jij ook een in een brandweerauto zitten, horen wat militairen doen, wat het werk van een politieagent inhoudt en nog veel meer? Mis het dan niet! De toegang tot het evenement is gratis.

Startdatum

zaterdag, 26 mei 2018 - 09:00

Einddatum

zaterdag, 26 mei 2018 - 17:00

Locatie

Almere

Plaatsnaam

Almere

Provincie

Flevoland

Type evenementen

Manifestatie